Over ons

Ons bedrijf is in 1970 opgericht door Gijs van Boven. In het begin verrichtte hij met één werknemer op heel Walcheren loodgieterswerk. Maar door de jaren heen is de onderneming uitgegroeid tot een gespecialiseerd installatiebedrijf. Inmiddels telt Van Boven twaalf werknemers en hebben we een ruime showroom in Koudekerke, dichtbij Middelburg in Zeeland.

G.van Boven heeft op diverse vakgebieden expertise in huis. Zo realiseren we voor de ene klant een aanbouw met een nieuwe keuken erin. En voor de andere klant zetten we een nieuwe badkamer of installeren we een boiler met zonnepanelen.

Onze ervaren monteurs zijn betrokken bij het bedrijf en leveren vakwerk. En dat vertaalt zich in een tevreden klant. De lijnen zijn kort. U heeft bij ons één aanspreekpunt, die uw wensen met u doorspreekt, de onderdelen bestelt en de monteurs instrueert voor het klaren van de klus. Want dat is waar we voor staan: ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het karwei.

 

Impressie showroom

De keuken of de badkamer draagt bij aan een prettige sfeer in huis. Maar hoe goed de beschrijvingen ook zijn, de sfeer kunt u toch het beste ‘in het echt’ ervaren. Daarom hebben we in onze speels ingerichte showroom in Koudekerke allerlei keuken- en badkameropstellingen staan.

Om elke hoek wacht weer een nieuwe verrassing: badkamers met inloopdouches, spiegelende wandtegels waar geen eind aan lijkt te komen en aluminium plafonds met natuurlijk led-licht. Keukens met een werkblad van natuursteen, houten deuren of een stoomoven. Kortom: kom langs en laat u inspireren.


van-boven-keukens_over-ons