Badkamers 

Badkamers bij Van Boven Totaalinstallateur

Wij hebben alles in huis om van de badkamer een comfortabele ruimte te maken, die van alle gemakken is voorzien.

Denkt u bijvoorbeeld aan een grote regendouche, een spiegel met geïntegreerde verlichting, een ligbad met whirlpool of een badkamermeubel met dubbele wastafel en veel bergruimte.

Een hangcloset op de juiste hoogte is voor iedereen een gemak en ook is een inloopdouche, zonder opstapjes en randen, een fijne optie.

Via onze kwaliteitsleveranciers hebben we voor ieder wat wils.

Tegels

Niet alleen voor douches, wastafels en baden is er veel meer keuze gekomen, dat geldt net zo goed voor de tegels. Die zijn er met glanzende of matte oppervlakken, in wit of in kleur en in verschillende maten. De wandtegels bijvoorbeeld zijn door de jaren heen steeds groter geworden, 30 bij 60 centimeter is nu een gangbare maat. Zulke tegels geven de badkamer een rustige uitstraling. Maar ook kleinere en sierlijke tegels hebben we in het assortiment.

Ook de vloertegels hebben in de loop van de jaren een groter formaat gekregen, en zijn er in allerlei variaties. Van een houtmotief tot elegante donkere tinten.

Verlichting

Met onze led-verlichting maken we de badkamer helemaal af. De technische ontwikkeling van leds is de afgelopen jaren heel hard gegaan. Daardoor is het inmiddels heel goed mogelijk om ook met led-licht een badkamer prettig te verlichten. In onze showroom kunnen we u laten zien dat bijvoorbeeld de daglichtkleur van onze spots de materialen in de badkamer prachtig uitlicht. Verder hebben led-lampen een lange levensduur en verbruiken ze weinig energie.

Overtuigd?

Of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem contact met ons op!