Shower technology

Nieuwe Tres Shower Technology (3- en 4-wegs)

Uw intuïtie faalt nooit.
Bent u op zoek naar de juiste technologie en heeft u duidelijk voor ogen wat u wilt: eenvoudig en intuïtief maar technisch onovertrefbaar met een perfecte vormgeving die u kunt aanpassen aan de badkamer van uw dromen.

U weet wat u wilt.
Het Shower Technology systeem van TRES Grifería brengt intelligentie en technologie samen in de douche, vereenvoudigt het gebruik ervan en verhoogt de prestaties.

U kiest voor de beste optie.
Omdat die het best aansluit bij uw behoeften. Shower Technology maakt van uw dagelijkse bad- of doucheroutine een unieke ervaring van rust en comfort.

Vertrouw op uw intuïtie, zij weet wat u nodig heeft. Laat u zich leiden door uw gevoel, dan zult u kiezen voor het nieuwe Shower Technology systeem dat het gebruik van hoogwaardige douchetechnologie vereenvoudigt zodat deze niet alleen veilig, efficiënt en comfortabel is, maar ook praktisch en gemakkelijk in het gebruik. Dankzij het voortdurende onderzoek en de gespecialiseerde technologie van TRES Grifería, zijn er meer mogelijkheden verkregen om het product met een enkele aanraking te bedienen.

TRES Grifería brengt een revolutie teweeg in het Shower Technologybedieningspaneel voor thermostaatkranen met een nieuwe digitale omstel van 3 en 4 waterstralen. Met de nieuwe uitvoering van het product kunt u moeiteloos en gemakkelijk omschakelen tussen wand-, hand- of zijdouche. Het digitale bedieningspaneel heeft een intuïtieve vormgeving waarmee u het gewenste doucheprogramma snel kunt inschakelen.

Dankzij de 3 en 4 wateruitgangen van de nieuwe uitvoering van de Shower Technology van TRES kunt u twee waterstralen tegelijk gebruiken en bijvoorbeeld op hetzelfde moment genieten van de waterval uit het plafond en de inbouwjets in de wand. Doordat het systeem meerdere wegen of uitgangen heeft, biedt het meerdere opties en douche-ervaringen, waarbij u de gekozen alternatieven naar keuze kunt combineren: sproeier, handdouche, jets, waterval of microdruppelsysteem.
Het exclusief door TRES Grifería ontwikkelde Shower Technology bedieningspaneel kan overal in de douche worden aangebracht zonder dat dit van invloed is op de installatie van de elektronische thermostaateenheid. Dit garandeert een grote vrijheid bij het plannen en ontwerpen van de badkamer. Twijfelt u nog steeds aan uw intuïtie?

Overtuigd?

Of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem contact met ons op!