Waterontharder

Waterontharder laten plaatsen door Van Boven Totaalinstallateur

Waterontharders zorgen voor kalkvrij water met als resultaat een langere levensduur en betere werking van huishoudelijke apparaten.
Ook wordt de dagelijkse persoonlijke verzorging een stuk aangenamer.

Water en kalk horen bij elkaar

Voorbeelden waaruit blijkt dat er teveel kalk in het water zit zijn bijv. kalkaanslag op tegels en kalkafzetting op waterkranen.

Een waterontharder haalt de kalk uit het water en zorgt ervoor dat apparaten langer meegaan en beter hun werk doen.

Langere levensduur, minder waspoeder

Hard water is niet ongezond, maar het beïnvloedt wel de levensduur van je huishoudelijke apparaten. Ook vermindert het de werking van zeep. In zacht water werken zeep, waspoeder en glansmiddelen beter. Het is mogelijk om 25-30% te besparen op wasmiddelengebruik.

Is kalk belangrijk?

“Calcium en magnesium zijn belangrijk voor ons als mens. Een waterontharder wordt meestal ingesteld op een resthardheid van 2˚dH. Voldoende voor ons als mens en uitstekend om kalkafzetting te voorkomen aan huishoudelijke apparaten.”

ATAG Descale waterontharder, betaalbare kwaliteit

De ATAG Descale is een bijzonder functionele en toch betaalbare waterontharder van hoge kwaliteit. Door de ATAG Descale te plaatsen verleng je de levensduur van diverse apparaten zoals je wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, douchekop of boiler. En dat merk je in je portemonnee.

Naast alle zichtbare voordelen van de ATAG Descale voelt het water ook een stuk zachter en wordt je dagelijkse persoonlijke verzorging een stuk aangenamer. Dankzij zacht water heb je minder schoonmaakmiddelen nodig. Daarmee is de ATAG Descale dus een hele duurzame en milieubewuste investering.

Wat kun je verwachten bij de aanschaf van een waterontharder
Het installeren van een waterontharder is specialistenwerk. Onze vakbekwame en gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat je waterontharder perfect wordt geïnstalleerd

Overtuigd?

Of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem contact met ons op!